Petra

Petra's Mobiele Praktijk

Wie is Petra?

Mijn naam is Petra Rhodens-Homan. Ik ben in 1994 afgestuurd als algemeen fysiotherapeute. Binnen de fysiotherapie ligt de nadruk meer en meer op zelfmanagement van de patiënt en oefenen. Dat kan goed werken, maar daarnaast blijkt dat juist massage ook veel goeds doet. Het kan helpen bij het herstel en vooral bij het voorkomen van klachten! Daarnaast is het soms gewoon heerlijk ontspannend om regelmatig een massage te ondergaan.

Daarom bied ik in deze praktijk zowel massage als fysiotherapie aan.

Samen met u op zoek naar een oplossing voor uw klachten of om in ieder geval vermindering van de klachten te vinden.

Ik heb geen eigen ruimte dus kom, met mijn tafel (indien nodig), bij u thuis! Dit heeft voordelen: zo hoeft geen oppas meer te zoeken voor de kinderen, niet de buren te vragen om op de hond/kat te letten en u hoeft niet door de regen! De aandacht die u nodig heeft bij u thuis.

Kwaliteit is zeker belangrijk binnen de gezondheidszorg en zo ook binnen de fysiotherapie. Daarom volg ik regelmatig nascholingen, workshops en lezingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vak.

Ik heb de opleiding “Antroposofische Fysiotherapie” in 2014 afgerond, en werk daar regelmatig mee. Onder ander door regelmatig te helpen op Midgard, een antroposofische instelling voor verstandelijk gehandicapten mensen.

En ik leer steeds meer hoe ik mensen met kanker (oncologie) het beste kan begeleiden. Ik heb de opleiding “Fysiotherapeutische nazorg bij oncologie” gevolgd. Ik ga binnenkort starten met de cursus “Beweegprogramma oncologie”. En ik heb de training “Massage bij kanker“ gevolgd.

Ik sta ingeschreven in het BIG-register voor Nederlandse Zorgaanbieders en ik ben aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR), deze is in het leven geroepen door de beroepsorganisatie Koninklijk Genootschap Fysiotherapie (KNGF).

petra's-mobiele-praktijk