ik schrijf deze blog op het moment dat bijna nog niemand weet dat deze nieuwe site bestaat, maar je moet tenslotte wel oefenen toch….

De bedoeling is dat ik zo iedere 2-3 weken een blog maak met iets wat met de praktijk te maken heeft, dat kan iets grappigs zijn wat ik heb meegemaakt, maar kunnen ook oefeningen zijn die altijd handig zijn, of iets vanuit een suggestie of vraag die jullie lezers aanbieden. Want dat mag natuurlijk ook!

Maar deze keer gaat het over waarom ik ertoe gekomen ben om de naam van mijn praktijkje te veranderen. Ik bood massages aan en dat blijf ik natuurlijk doen, maar ik kreeg vaker de vraag of ik niet ook fysiotherapie kon geven. Dat hield ik eigenlijk steeds af maar nu weet ik eigenlijk niet goed meer waarom….. Maar dan voldoet de naam Petra’s massage praktijk niet meer en moest ik dus op zoek naar een andere naam. En wat moet je dan????

Nu heb ik geen eigen ruimte meer om vanuit te werken, en neem ik gewoon mijn tafel mee en ga bij de mensen thuis langs. En dat bevalt goed!

Dat wil ik ook doen met de fysiotherapie: bij de cliƫnten thuis komen. Vooral binnen een straal van 10 km vanaf het postadres van mijn praktijk doe ik dat zonder extra kosten. Dus ik ben mobiel!

En met die woorden was eigenlijk de naam van mijn “nieuwe” praktijk bekend: Petra’s mobiele praktijk.

Vanaf 1 oktober officieel bekend (veranderd) bij de Kamer van Koophandel!

Dus ik blijf op de vertrouwde manier massage aanbieden, maar biedt daarnaast ook fysiotherapie aan!

Zegt het voort………

Tot de volgende keer.

Groetjes Petra

Geef een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *