Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten, banden en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, aan-/uitkleden, eten klaarmaken etc etc – het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen.

Maar bij klachten heeft u misschien hulp nodig om weer de goede kant op te gaan.

Daarbij kan ik U helpen! Algemene fysiotherapie.

Door middel van oefentherapie, mobiliseren, evt aangevuld met korte massage kunnen we de klachten verminderen, erger voorkomen en zelfs preventief werken. kortom hulp om uw functioneren te optimaliseren.

 

Een aanvullende vorm kan zijn antroposofische fysiotherapie. Deze opleiding heb ik in 2014 met succes afgerond. Meer hierover leest u op deze pagina.

 

Ik ga mij steeds meer toeleggen op het helpen van mensen met kanker, daarvoor heb ik de opleiding “fysiotherapeutische nazorg bij oncologie” gevolgd. Meer hierover leest u op deze pagina.

 

 

Voor deze hulp kom ik bij U thuis!!

Lekker makkelijk, u hoeft geen oppas te zoeken en niet aan de buren te vragen of ze even op de hond willen letten en niet door de regen (indien het regent ten tijde van de afspraak!).

 

 

Iedereen mag zonder verwijsbrief van de (huis-) arts naar de fysiotherapeut! Dit heet directe toegankelijkheid fysiotherapie (DTF). Alleen bij chronische klachten is een verwijsbrief noodzakelijk.

 

 

Ik heb GEEN contracten met de zorgverzekeraars.  Dit houdt in dat iedereen behandeld kan worden en dat u de rekening mag voorschieten (betalen) en de rekening die u krijgt kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Hoeveel u terugkrijgt is afhankelijk van uw afgesloten aanvullende verzekering. Het kan dus zijn dat u een deel niet vergoedt krijgt.